www.justgolf.dk ejes og drives af JT Trading Aps, CVR-nr. 30728300 (herefter "JT Trading" eller "www.justgolf.dk")

JT Trading ApS
Kragsbjergvej 7
5610 Assens
CVR nr.: 30 72 83 00
E-mail: us@justgolf.dk
Telefon: 40134979

Disse vilkår og betingelser gælder for køb af varer på www.justgolf.dk til levering i Danmark. Fortrydelsesretten gælder kun private forbrugere, der handler via www.justgolf.dk.

Betaling og levering

På www.justgolf.dk modtager vi betaling med:

VISA

VISA Electron

MasterCard

MaestroCard

JCB

Vi accepterer også betalingsmetoderne:

MobilePay

Apple Pay

Beløbet trækkes først, når varen afsendes. Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes.

Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Evt. betalingsgebyrer afholder vi.

Kvittering for modtagelse af ordre og ordrebekræftelse

Når du har bestilt en vare hos os, vil du modtage en kvittering (ordrebekræftelse) via e-mail, der bekræfter, at vi har modtaget din ordre. Der er herved indgået en bindende købsaftale med os.

Fragtpriser

Levering sker med GLS, hvor du enten kan vælge levering til pakkeshop, firmaadresse eller med omdeling for kr. 49. GLS har mere end 500 pakkeshops i butikker over hele landet. Handler du for over kr. 500, betaler vi dine fragtomkostninger.

Leveringstiden er typisk 1-4 hverdage. Alle vores pakker er forsikret og med track & trace-nummer. Ved afsendelse af din pakke vil du modtage tracking-nummer. Vi leverer kun i Danmark.